Garden Lights


Of lees verder over Garden Lights

Garden Lights is tuinverlichting van topkwaliteit met maar liefs 3 jaar garantie en leverbaar in diverse materialen zoals: RVS, steen, kunststof of aluminium. Het is een exclusieve serie tuinverlichting die wordt vormgegeven door jonge Nederlandse ontwerpers.

Wat is Garden Lights?

Garden Lights

Garden Lights is een innovatief verlichtingssysteem dat effectieve, energiezuinige en veilige verlichting levert voor de tuin en het terras. Dit eerste klas verlichtingssystemen staat voor een moderne levensstijl, zeer laag stroomverbruik en veilige functionaliteit in combinatie met hoogwaardige kwaliteit van het materiaal. Garden Lights is geschikt voor iedereen die de tuin wil uitrusten met functionele, veilige en sfeervolle verlichting en kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is tuin verlichting, dit niet alleen de verlichting voor de tuin is, maar ook een bewuste keuze voor een stijlvolle ambiance. Garden Lights wordt gekenmerkt door een modern design en verlichten zelfs de donkerste gebieden rondom je huis en je tuin.

Waarom kiezen voor Garden Lights?

Garden Lights tuinverlichting s is niet alleen mooi om te zien, maar ook gemaakt om mooi te blijven. Het is een duurzaam merk gemaakt van een hoogwaardig materiaal. Het gerenommeerde merk is vooral gebaseerd op drie pijlers:

  • Veilige 12 volt laagspanning installatie
  • Energie-efficiënte technologie

Veilige verlichting

Het Garden Lights systeem is ontworpen om je tuin op een veilige en eenvoudige manier te verlichten. De verlichting werkt met de 12 volt laagspanning.  Hierdoor is Garden Lights tuinverlichting erg veilig en kindvriendelijk. Veilig omdat de transformator 230 volt omzet in 12 volt zwakstroom.

Plug and Play

Plug and Play betekent dat snel installeren en je hebt licht. Met andere woorden; Garden Lights is een lichtsysteem dat bestaat uit eenvoudige verlichting die je zelf kunt aansluiten via het plug en play concept. Zonder veel technische kennis en een vakman, kan je Garden Lights, zelf,  direct en gemakkelijk installeren en bedienen.
Elke lamp heeft een 2, 3 of 5 meter kabel met een stekker die past op de schroefverbindingen aan de hoofdkabel. Zo simpel is het! De veilige zwakstroomkabel kan bovengronds of direct onder de oppervlakte worden gelegd. Je hoeft dus niet diep te graven. Alle kabels en transformatoren zijn eveneens voorzien van  eenvoudige, spatwaterdichte schroefverbindingen.

Energie-efficiënt

De Garden Lights technologie beschikt over een hoge kwaliteit en zuinig gebruik van de steeds duurder wordende energiebronnen. Met name het gebruik van de nieuwste LED en halogeen technologie maakt Garden Lights efficiënt. De lichtbronnen in het assortiment zijn LED / Power LED, verkrijgbaar in wit, warm wit, blauw en halogeen. Alle bronnen zijn eenvoudig te vervangen. De grote voordelen van LED-verlichting is een laag energieverbruik en een langere levensduur. 

Tuinverlichting

Bij Garden Lights kun je kiezen uit klassieke tuinverlichting en/ of moderne tuinverlichting. Diverse soorten lampen om je tuin te verfraaien. Het uitgebreide assortiment van Garden Lights bestaat uit; grondspots, richtbare tuinspots, uplights, staande verlichting, wandverlichting, verlichting voor onder water en decoratieve verlichting. Garden Lights voegt ambiance en sfeer toe aan je tuin. Dit verlichtingssysteem heeft alles in huis om jouw terras of tuin prachtig te verlichten en geheel naar eigen smaak in te richten.