Tuinverlichting op zonne energie


Of lees verder over Tuinverlichting op zonne energie

Ben je op zoek naar tuinverlichting die geen fortuin zal kosten, maar je tuin echt zal opfleuren? Dan is tuinverlichting op zonne energie de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Door de kracht van het zonlicht, kunnen deze lampen draaien op hun eigen energie, wat betekent dat de lampen niets meer kosten nadat je ze hebt aangeschaft.

Tuinverlichting op zonne-energie

Verkeerd idee over zonne-energie

Tuinverlichting op zonne energie blijken steeds populairder te worden, zeker nu meer mensen willen besparen op de energierekening. Er zijn echter ook nog veel mensen die een verkeerd idee hebben over tuinverlichting op zonne energie. Zij denken dat deze verlichting alleen werkt bij zonlicht. En dat is dus niet juist want deze verlichting werkt op daglicht. En voor het opladen van de batterij is dus niet altijd zon nodig.

Waarom kiezen voor tuinverlichting op zonne energie?

Alle outdoor zonne-lampen zijn weerbestendig en waterdicht. Overdag verzamelen ze de natuurlijke energie van de zon. De energie wordt opgeslagen in het zonnepaneel die er voor zorgt dat de batterijen of accu wordt opgeladen wanneer de zon er op schijnt. Bij het invallen van de schemer gaan de lampjes vanzelf branden zonder dat je bedrading nodig hebt of dat het elektriciteit kost.
Door de aanschaf van zonne-energie lampen zal je energierekening dalen en tegelijkertijd help je door deze aanschaf mee aan de vermindering van CO2-uitstoot.

Veiligheid en uitstraling

Tuinverlichting op zonne energie kun je aanschaffen om indringers af te schrikken. Hiervoor heb je zonne-energie lampen nodig met een ingebouwde sensor die je woning en tuin dag en nacht beschermen. Terwijl de zonne-energie lampen je woning beschermen, laten ze tegelijkertijd ook een licht schijnen op een aantal van de meest waardevolle aspecten van je. Wil je pronken met dat perfect onderhouden gazon of met de bloeiende bloemen in de tuin of groenten in uw tuin? Hang of plaats een paar tuinverlichtingen op zonne energie die relatief weinig kosten en je tuin zal het hele jaar door sfeer, gezelligheid en veiligheid uitstralen.

LED zonne-energielampen

Ook de LED verlichting heeft zijn intrede gedaan bij de solar lampen. Solar LED verlichting is zeer efficiĆ«nt, omdat de deze lampen maar weinig energie nodig hebben. LED’s zijn eigenlijk halfgeleiders die licht uitzenden wanneer spanning wordt toegepast. LED’s zenden door deze techniek een intense lichtstraal uit die lijkt op natuurlijk daglicht en LED zonne-energielampen zijn verkrijgbaar in koele of warme soorten.

Voordelen verlichting op zonne energie

  • Zonne energie verlichting biedt vele voordelen ten opzichte van andere vormen van tuinverlichting: Zonne-verlichting vereist geen bedrading of kabels, wat betekent dat de installatie snel en eenvoudig is.
  • Zonne-energie lampen zijn verplaatsbaar. Je kunt ze dus altijd verplaatsen.
  • Ook kun je deze lampen op moeilijk bereikbare plaatsen in de tuin plaatsen, waardoor daar ook licht kan komen.
  • Solar lampen zijn een eco-vriendelijke, energiebesparende optie, omdat ze energie van de zon vasthouden.
  • Zonne-energie verlichting gaat automatisch aan in de schemering en gaat weer uit bij het ochtendgloren en produceren een zachte, uitnodigende gloed.

Bespaar dus geld en ga voor groen als je de kracht van de zon op je erf en tuin wilt benutten. Met zo veel unieke stijlen van zonne-verlichting, zijn er eindeloos veel manieren om deze mooie lampen in je tuin te installeren.