Tuli buitenverlichting


Of lees verder over Tuli buitenverlichting

Tuli buitenverlichtingLichtinstallaties op het terras of in de tuin betoveren je buitenruimte vooral in de schemering en ’s nachts. Versier je balkon, tuin of terras met Tuli buitenverlichting. Het sfeervolle licht van Tuli lampen betoveren zelfs jouw tuin tot een waar recreatief paradijs met de sfeer van je huiskamer. Met Tuli tuinverlichting breidt je de woonkamer uit naar de tuin.

Wat is Tuli buitenverlichting?

Ontdek dit topmerk tuinverlichting en laat Tuli buitenverlichting je overtuigen door lampen met zeer goede prestaties, een stijlvol design en weersbestendigheid. Tuli, is een 12 Volt verlichtingsconcept. Het biedt een mooi, warm licht in de vorm van bijvoorbeeld een vrijstaande rechtop lamp, tafellamp, aan de muur gemonteerde lamp of een zwevende lamp. Ook zijn er Tuli lampen die indirect licht kunnen geven onder potten, op je terras waardoor je een speciaal lichteffect kunt creëren. Dit zijn de zogenaamde schijflampen.

Ontdek de vele mogelijkheden van Tuli

Tuli buitenverlichtingTuli maakt het mogelijk om tuinverlichting geheel naar eigen wens samen te stellen. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen, frames en lampenkappen in diverse kleuren en met decoratieve, verwisselbare kunststof of rotan lampenkappen. Alle Tuli lampen zijn weerbestendig en zijn voorzien van een kunststof lampenkap waardoor je de sfeer van binnen naar buiten brengt. De staande lampen bestaan uit een aluminium poot die in 4 kleuren leverbaar is (aluminium, antraciet, wit en bruin) waarop een kunststof kap met een decor (blaadjes wit, bruin of een hexagon blauw) of in uni kleur ( wit, antraciet of taupe) geleverd kan worden. De staande lampen zijn eenvoudig te verplaatsen en zorgen voor een echte huiskamersfeer in je tuin. Tuli tuinverlichting is voorzien van een bevestigingssysteem, zodat staande lampen zelfs bij hevige windstoten niet omvallen of wegwaaien.

12 Volt is een veilig verlichtingssysteem

Het Tuli verlichtingssysteem is ontworpen om je tuin op veilige en eenvoudige wijze te verlichten.Een belangrijke reden om voor Tuli buitenverlichting te kiezen is omdat ze een 12 volt verlichting leveren die zeer veilig is. Mocht er een kabel kapot zijn gegaan en open liggen, dan is aanraking met de kabel niet gevaarlijk. Wel zo veilig als je kinderen of huisdieren hebt.

Het 12 Volt verlichtingsconcept voor buiten, wordt geleverd met 12-volt spaarlampen die dezelfde lichtopbrengst hebben als een 230 Volt spaarlamp. De verlichting kan worden aangesloten met behulp van het plug-and-play systeem. Tuli is zeer veilig te gebruiken. Voor elke lamp wordt standaard een transformator met een kabel van 5 meter meegeleverd.

Met Tuli kun je de tuinverlichting up-to-date houden

Met lampen van Tuli houd je de tuin up-to-date. Met Tuli lampen is het mogelijk om je lampenkappen regelmatig te verwisselen waardoor je de sfeer van je verlichting kunt veranderen. Het Tuli assortiment wordt om deze reden dan ook elk jaar uitgebreid met kappen in nieuwe kleuren en uitvoeringen.