12v led tuinverlichting


Of lees verder over 12v led tuinverlichting

De ene helft van de dag is het donker en dan zien we onze tuin niet. Met mooie tuinverlichting kun je het hele jaar door genieten van de aanblik van je tuin. Vanuit het huis of buiten.

12 volt LED Tuinverlichting is energiezuinige verlichting voor vijver en tuin

Hoe mooi is een tuin met vijver die ’s avonds verlicht is? Wat je hierin kan weerhouden is, het idee dat je om zoiets moois te kunnen realiseren, een grote omslachtige installatie moet verrichten en hoge energiekosten zult krijgen. Het tegendeel is echter waar. Tegenwoordig heb je handige en zeer zuinige mogelijkheid die 12 volt LED tuinverlichting heet en die je vijver en of de tuin snel, veilig en zonder al te veel werkzaamheden in het licht kan zetten.

12 volt LED TuinverlichtingPopulair

De 12v led tuinverlichting wordt steeds populairder. 12v led tuinverlichting en LED-lampen worden gebruikt voor zowel subtiele landschapsverlichting als voor een stijlvolle verlichting van gebouwen. Goed gekozen en smaakvol geplaatste LED tuinverlichting kan je tuin verfraaien door middel van fascinerende kleuren.

Nieuwe (productie) technieken maken dat LED’s krachtiger en veelzijdiger zijn geworden en hierdoor nieuwe toepassingstechnieken mogelijk maken. Tegenwoordig kan je ze vinden in mobiele telefoons, stoplichten en achterlichten van de auto’s. En je kunt ze nu natuurlijk ook vinden, in onze tuinverlichting. Achter de planten, bomen of in de tuinvijver. Een paar LED-lampjes zijn vaak al genoeg om je tuin te veranderen in een prachtig verlichte wereld om in te ontspannen.

12v LED tuinverlichting is niet duur

12v LED tuinverlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende ontwerpen. Door hun kleine formaat, kunnen ze bijna overal worden ingebouwd. 12v LED tuinverlichting is bij de aanschaf vaak iets duurder dan halogeenlampen, maar uiteindelijk op den duur een stuk goedkoper. 12v LED tuinverlichting verbruikt namelijk veel minder energie dan halogeenlampen. En dat is op den duur weer merkbaar in je portemonnee.

Je kunt ook geld besparen op de aankoop van de transformator, want deze hoeft minder efficiënt te zijn omdat LED-lampen minder stroom verbruiken. Bovendien hebben LED lampen een langer leven dan bijvoorbeeld halogeenlampen. Bij halogeenlampen, moet je de lichtbron regelmatig vervangen.

De grote voordelen van 12v LED tuinverlichting zijn dus het extreem lage stroomverbruik en een langere levensduur. LED is ook schokbestendig, hebben een lagere warmteafgifte en (met een paar uitzonderingen) en zijn net zo gemakkelijk te vervangen als traditionele gloeilampen.

Plug and play

Het 12v LED tuinverlichting assortiment kent veel tuinverlichting met het zogenaamde plug and play systeem. Dit betekent eigenlijk;: gewoon aansluiten en je hebt licht! In maximaal enkele minuten heb je een compleet verlichte tuin.
Een 12v LED tuinverlichting kan veilig door iedereen zonder technici worden geïnstalleerd. De laagspanning is ongevaarlijk. Elke lamp heeft 2 meter lange kabel met een connector die moet worden aangesloten met een schroef op de hoofdkabel. Zo simpel is het! Deze 2 meter kabels zorgen er voor dat je wat speling hebt bij het positioneren van de 12v LED tuinverlichting. Alle kabels en transformatoren worden geleverd met eenvoudige, spatwaterdichte armaturen.

12 volt LED Tuinverlichting kies je niet zomaar. Vaak heb je een specifieke vorm of een specifiek materiaal in gedachten. Zo zijn er buitenlichten verkrijgbaar in rvs, aluminium of metaal, welke weer variëren van muurlampen tot aan staande lantaarns.